Vi kobler flere og flere enheder på både internettet og vores private Wi-Fi. Hver for sig kan de være en trussel for din sikkerhed og den private data. En bil eller en vaskemaskine der har Wi-Fi tilslutning, kan benyttes af selv en mindre erfaren hacker til at tage din computer som gidsel. Sådanne enheder kan kategoriseres som IoT (Internet Of Things) enheder.

Alle får hacket sine enheder i dag, private personer, små og store virksomheder vi er alle i farezonen for et hacker angreb. Et sådan angreb vel eksempelvis kunne gå ud over dine private billeder, videoer, identitet og dankort eller hellelige firma informationer. Næsten alt foregår online i dag, og hackerne er vilde med det. Derfor skal man sørge for at gøre sit præventive arbejde for sin internetsikkerhed.

Kordan Electronics er klar til at hjælpe med, at sikre dit internet og dine enheder. Dette vil typisk klares med en godt og effektiv konfigureret firewall samt opdeling af netværket også kaldet Vlan. Men korrekt opsat router, firewall og Vlan i netværks switche, vil man næste kunne undgå et hacker angreb.